Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Η Κιβωτός του Κόσμου στο Διμήνι του Βόλου: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Η Κιβωτός του Κόσμου στο Διμήνι του Βόλου: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Κοινοποίησε!

Κιβωτός του Κόσμου: SOS! Δες τι χρειάζεται! Κοινοποίησε!
Η Κιβωτός του Κόσμου στο Διμήνι του Βόλου λειτουργεί τον τελευταίο ένα χρόνο και αυτή την στιγμή μεγαλώνουν στο Σπίτι μας, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, τριάντα αγοράκια ηλικίας από πέντε (5) ετών μέχρι και την ηλικία των δέκα επτά ετών.
Η Κιβωτός του κόσμου από το ξεκίνημα της μέχρι και σήμερα έχει εναποθέσει όλη την λειτουργία της στην βοήθεια και στην στήριξη του απλού κόσμου, όπου με μοναδικό του κίνητρο την αγάπη προς τα παιδιά μας στηρίζει το έργο μας και τις ανάγκες τους.
Για τον λόγο αυτό απευθυνόμαστε στην τοπική κοινωνία του Βόλου αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, όπου και στεγάζετε το νέο σπίτι των παιδιών μας, με σκοπό να σας κάνουμε γνωστές τις ανάγκες μας, κατανοώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν σε κάθε ελληνική οικογένεια αλλά παράλληλα έχοντας εμπιστοσύνη στο αίσθημα υπευθυνότητας και αλληλεγγύης των ανθρώπων που αναγνωρίζουν και το στηρίζουν το έργο μας, ώστε να επιβιώσει.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους στέκονται κοντά μας, και από το υστέρημα τους συνδράμουν στην προσπάθεια μας.
Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι καθημερινά 09.00 με 17.00 και τα Σαββατοκύριακα 10.00- με 15.00 οι πόρτες της Κιβωτού του Κόσμου είναι ανοιχτές και είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι να μας επισκεφθείτε, να μας γνωρίσετε από κοντά, να σας ενημερώσουμε για το έργο μας και τις ανάγκες μας και να σας ξεναγήσουμε στο Γεωργικό μας σχολείο.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι: 2421077020 και 77030 και email: kivotosvolos@gmail.com
Σας παραθέτουμε την λίστα με τις άμεσες ανάγκες μας:
-Κρέας: (μοσχάρι- σπάλα, αρνάκι, χοιρινή σπάλα, χοιρινό, μπριζόλες, κιμάς είναι 12 κιλά η ημερήσια δόση του μαγειρέματος)
– Κατεψυγμένα Λαχανικά ( Αρακάς, φασολάκια, μπάμιες, σπανάκι- 8 κιλά η ημερήσια δόση για το μαγείρεμα)
– Θαλασσινά ( Καλαμαράκια, χταποδάκι, σουπιές, γαρίδες 10 κιλά η ημερήσια δόση για το μαγείρεμα)
– Υλικά για το πρωινό και το σχολείο ( ατομικοί χυμοί, ψωμί του τοστ, γαλοπούλα, ζαμπόν, τυρί, δημητριακά, κρουασάν, τσουρεκάκια, κτλ…)
– Φρούτα και Λαχανικά
– Προϊόντα ατομικής υγιεινής (αφρόλουτρα, σαμπουάν, μπατονέτες, υγρό κρεμοσάπουνο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, κτλ..)
– Λοιπά προϊόντα ( σάλτσες ντομάτας, ζελέ, ξύδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, σακούλες απορριμμάτων, αλουμινόχαρτο, σφουγγάρια για τα πιάτα)
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλες τις ενέργειες σας και για την διάθεση σας να μας βοηθήσετε με τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στην αγκαλιά της Κιβωτού του Κόσμου.
Ευχόμαστε σε όλο τον Κόσμο Χρόνια Πολλά- Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα με υγεία, αγάπη και δύναμη!!!
Ενισχύστε το σκοπό μας καλώντας στο 901 11 170 170 (3,67€/κλήση, εντός δικτύου ΟΤΕ) ή από κινητό τηλέφωνο στο 19828 (χρέωση 2,48 €/κλήση/sms).
Φροντίδα, Αγάπη, Στέγη & Εκπαίδευση για τα άπορα παιδιά και την απροστάτευτη μητέρα.
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Κλείνοντας σιγά - σιγά το μπλογκ, ελπίζω πως καλύφθηκαν αυτές οι ανάγκες και ΜΑΚΑΡΙ, να μην υπάρξουν άλλες!
    Μεγαλύτερο ΜΑΚΑΡΙ, τα παιδιά να μεγαλώνουν σπίτια τους, με τις οικογένειές τους!
    Στήριξα όσο δεν γινόταν, αυτή την ανάρτηση, γιατί ήθελα να βοηθήσω, έστω κι από μακριά!
    Ο καθένας, όσο μπορεί, όπως μπορεί!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, εύχομαι νά 'ναι καλύτερο το 2018, για ΟΛΑ τα παιδάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή