Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Διεθνής διάκριση


Μεγάλη τιμή για το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου-Μαγνησίας, το ψηφιακό CD από την FM RECORDS.
taxydromos.gr

***

Διεθνής διάκριση

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-19, 17:26:45
Μεγάλη τιμή για το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου-Μαγνησίας, το ψηφιακό CD από την FM RECORDS. Η διεθνούς φήμης δισκογραφική εταιρεία θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις μεγαλύτερες πλατφόρμες μουσικής του κόσμου τις συναυλίες του Φεστιβάλ, που διεξήχθη 10 και 11 Νοεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.
Το Φεστιβάλ αποτελεί μία από τις πολλές διοργανώσεις που υποστηρίζει ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013, από τον Στέλιο Γκόλγκαρη και τον Βασίλη Μαστοράκη, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της κιθάρας, της μουσικής και του πολιτισμού γενικότερα, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων σε πανελλαδικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Βολιώτης τραγουδοποιός, κιθαριστής και παιδαγωγός Τάσος Ιωακειμίδης.
Στο ψηφιακό CD, που θα κυκλοφορήσει, κύριο ρόλο έχει η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου - Μαγνησίας, την οποία διηύθυνε ο Βολιώτης μαέστρος Αλέξανδρος Παπαρίζος και συνέπραξαν μαζί της ως σολίστ, ο Στέλιος Γκόλγκαρης και οι Βολιώτες καλλιτέχνες Εύη Γκατζή, Ντίνος Γκρίνιας και ο τραγουδιστής Κώστας Ζεμπίλας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου