Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

"Τέλειωσα με τους ανθρώπους"... τελευταίες παραστάσεις - ΔραΠαίκτες Βόλου

Ο χρήστης ΔραΠαίκτες Βόλου κοινοποίησε το άλμπουμ του Ευάγγελος Κάβουρας — με τον Νικόλας Κυπαρισσός και 19 ακόμη.
Αύριο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 28-30 Δεκέμβρη 9μμ αποχαιρετούμε μαζί και αυτο το έτος και πάμε για τα καλύτερα!!! "Τέλειωσα με τους ανθρώπους"... τελευταίες παραστάσεις της φουτουριστικής μαύρης κωμωδίας των ΔραΠαικτών Βόλου, 14ης θεατρικής μας παραγωγής... Είσοδος φυσικά δωρεάν!
Ο Ευάγγελος Κάβουρας πρόσθεσε 32 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: (14) ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ — με το χρήστη ΔραΠαίκτες Βόλου και 11 ακόμη.
Νέα θεατρική παραγωγή από τους ΔραΠαίκτες Βόλου με τους ευΆγγελο Κάβουρα, Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου και Σπυριδούλα Κοπάνου.
Λειτουργικό σύστημα ΛΣ: το λογισμικό του υπολογιστή το υπεύθυνο για τη διαχείριση των εργασιών και την κατανομή των διαθέσιμων πόρων του, ένα μεσολαβητικό επίπεδο λογικής διασύνδεσης μεταξύ λογισμικού και υλικού.
Τεχνητή νοημοσύνη ΤΝ: η σχεδίαση και υλοποίηση υπολογιστικών συστημάτων που μιμούνται στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς και εκφράζουν στοιχειώδη ευφυΐα, μάθηση, προσαρμοστικότητα, εξαγωγή συμπερασμάτων, κατανόηση από τα συμφραζόμενα, επίλυση προβλημάτων.
Τι θα συμβεί όταν ο Φοίβος εγκαταστήσει την ΤΝ Αγνοδίκη ως ΛΣ στον υπολογιστή του; Τι θα συμβεί όταν η Αγνοδίκη γνωρίσει τις γυναίκες στην ζωή του Φοίβου; Την εργοδότριά του Ιοκάστη, την κολλητή του φίλη Αυγή και την πρώην σύζυγό του Αριάδνη; Και πως θα προσπαθήσει να τις αντιμετωπίσει χρησιμοποιώντας την Θεοδότα;
Μια φουτουριστική μαύρη κωμωδία στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο Βόλου στις 7,8 και 28,29,30 Δεκεμβρίου στις 21.15 με κουμπαρά προαιρετικό υπερ ευαγών ιδρυμάτων (Ιππόκαμπος, ΕΛΕΠΑΠ, Ορφανοτροφείο κ.ά.).
Καλλιτεχνική σύλληψη – εμψύχωση, σκηνοθετική, κινησιολογική, σκηνογραφική, ενδυματολογική & μουσική επιμέλεια ευΆγγελος Κάβουρας
Ακούγονται Αλέκα Παπαδημητρίου, Λιάνα Τάταρη
Ηχοφωτιστική μελέτη - επεξεργασία ΑΝΤΗΧΕΙΟ SOUND KOLLEKTIV
Στην κονσόλα Κων. Δημητριάδης, Δήμητρα Ριζινού
Εικαστικά αφίσας – προγράμματος Τριαντάφυλλος Κοντογιάννης, Νίκος Οργανόπουλος
Σκηνική κατασκευή Σοφία Αδάμ
Φωτογράφηση Λευτέρης Πλαβός
Hairstylist Θέμης Καλατζής
MakeUp Artist σχολή ομορφιάς BePro Βόλου
Παραγωγή ΔραΠαίκτες Βόλου
Ο πόλεμος μεταξύ μηχανών τεχνητής νοημοσύνης και ανθρώπων δεν θα είναι όπως τον φανταζόμαστε. Κι έχει ξεκινήσει… ήδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου