Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

«Έχασα την παρθενιά μου από μια εξωγήινη και αποκτήσαμε μαζί δεκάδες παιδιά»

ΩΡΑΙΟΣ ο ΠΑΠΠΟΥΣ! Έγινε viral! «Έχασα την παρθενιά μου από μια εξωγήινη και αποκτήσαμε μαζί δεκάδες παιδιά» (ΦΩΤΟ)

παππους
Αίσθηση έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι ισχυρισμοί ενός 74χρονου καλλιτέχνη από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε πρόσφατα με τίτλο «Έρωτας και Ιπτάμενοι Δίσκοι».
Ο David Huggins έχει ζωγραφίσει μια σειρά τολμηρών πινάκων που δείχνουν τον ίδιο σε ερωτικές περιπτύξεις με εξωγήινες γυναίκες, η ανατομία των οποίων μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη. Αυτό από μόνο του δεν θα αποτελούσε αιτία για να ασχοληθούν μαζί του τα διεθνή ΜΜΕ, αφού περί καλλιτεχνικής έμπνευσης… ουδείς λόγος. Ωστόσο αυτό που κάνει τα έργα του Huggins να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι, κατά τον ίδιο, βασίζονται σε αληθινές εμπειρίες!
Ο Huggings ισχυρίζεται ότι δέχεται επισκέψεις εξωγήινων από την εφηβική του ηλικία και ότι έχασε την παρθενιά του από μια εξωγήινη που ονομαζόταν Crescent όταν ήταν 17 ετών. Με τη συγκεκριμένη εξωγήινη επανάλαβε πολλές φορές την ερωτική πράξη και δημιούργησαν κάτι σαν… δεσμό, αλλά παράλληλα είχε επαφές και με άλλα θηλυκά όντα του ίδιου είδους. Σε μετέπειτα στάδιο, του αποκαλύφθηκε ότι είχε αποκτήσει μαζί τους δεκάδες παιδιά, που αποτελούν διασταύρωση ανθρώπου και εξωγήινου.
Περιγράφοντας πώς έχασε την παρθενιά του, ο David θυμάται: «Περπατούσα στο δάσος και είδα μια γυναίκα να κάθεται κάτω από ένα δέντρο. Βλέποντάς με, σηκώθηκε αμέσως και με άρχισε να με πλησιάζει. Αμέσως αισθάνθηκα έναν πολύ έντονο ερεθισμό, δεν έβλεπα την ώρα να γδυθώ. Έβγαλα αμέσως το παντελόνι μου και έπεσε στο έδαφος με εκείνη πάνω μου. Σχεδόν αμέσως έφτασα στην κορύφωση, που ήταν αρκετά επώδυνη λόγω της έντασης του ερεθισμού. Μετά την κοίταξα βαθιά στα μάτια και λιποθύμησα. Έτσι έγινα άντρας».
Όπως είπε ο ίδιος στην Daily Mail, η επί σειρά ετών εξωγήινη ερωμένη του «ήταν πανέμορφη με εκπληκτικό σώμα». Το μόνο που ήταν διαφορετικό πάνω της από τις γήινες γυναίκες ήταν τα πολύ μακριά της νύχια, η χλωμάδα του προσώπου της και τα τεράστια μάτια της.
Αν και για πολλά χρόνια καταπίεζε τις αναμνήσεις από τις συγκεκριμένες εμπειρίες στην φυσιολογική του ζωή, τη δεκαετία του ’80 σκηνές από όσα είχε ζήσει άρχισαν να πλημμυρίζουν το μυαλό του σαν χείμαρρος. Τότε αισθάνθηκε την ανάγκη να αρχίζει να ζωγραφίζει τους «φίλους» του από το διάστημα και όλα όσα είχε βιώσει κοντά τους.
Ο 74χρονος μίλησε αναλυτικά στη συνέντευξη και για την πρώτη του γνωριμία με τα παιδιά του. Όπως αποκαλύπτει, η Crescent τον επισκέφθηκε μια μέρα και του είπε ότι ένα από τα παιδιά τους ήταν άρρωστο και κινδύνευε να πεθάνει. Αμέσως τον μετέφερε σε ένα δωμάτιο όπου βρισκόταν το μωρό μαζί με τα άλλα παιδιά τους, για τα οποία δεν γνώριζε τίποτα.
Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αγγίζοντας το άρρωστο βρέφος εκλύθηκε από το χέρι του ένα είδος ηλεκτρικής ενέργειας που θεράπευσε το νεογέννητο. Στη συνέχεια άγγιξε και τα υπόλοιπα παιδιά του, που απευθείας άρχισαν να φαίνονται πιο υγιή. «Η ανθρώπινη επαφή είναι πολύ σημαντική για αυτά τα όντα, που αποτελούν διασταύρωση μεταξύ του είδους μας και των εξωγήινων» εξηγεί ο David.
Σχ. Άντε να τον πιστέψουν τώρα, τον παππού, ακόμα κι αν λέει αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου