Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Άλλες τρεις παραστάσεις "ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" - ΔραΠαίκτες Βόλου

Το 1ο θεατρικό διήμερο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολύ καλές κριτικές κι εντυπώσεις. Άλλες τρεις παραστάσεις "ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" για όσους/ες σας δεν προλάβατε σε λίγες μέρες 28, 29, 30 Δεκέμβρη. Πάλι στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο (πάνω αίθουσα) 21.15.
Ο Ευάγγελος Κάβουρας πρόσθεσε 32 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: (14) ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ — με το χρήστη ΔραΠαίκτες Βόλου και 11 ακόμη.
Νέα θεατρική παραγωγή από τους ΔραΠαίκτες Βόλου με τους ευΆγγελο Κάβουρα, Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου και Σπυριδούλα Κοπάνου.
Λειτουργικό σύστημα ΛΣ: το λογισμικό του υπολογιστή το υπεύθυνο για τη διαχείριση των εργασιών και την κατανομή των διαθέσιμων πόρων του, ένα μεσολαβητικό επίπεδο λογικής διασύνδεσης μεταξύ λογισμικού και υλικού.
Τεχνητή νοημοσύνη ΤΝ: η σχεδίαση και υλοποίηση υπολογιστικών συστημάτων που μιμούνται στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς και εκφράζουν στοιχειώδη ευφυΐα, μάθηση, προσαρμοστικότητα, εξαγωγή συμπερασμάτων, κατανόηση από τα συμφραζόμενα, επίλυση προβλημάτων.
Τι θα συμβεί όταν ο Φοίβος εγκαταστήσει την ΤΝ Αγνοδίκη ως ΛΣ στον υπολογιστή του; Τι θα συμβεί όταν η Αγνοδίκη γνωρίσει τις γυναίκες στην ζωή του Φοίβου; Την εργοδότριά του Ιοκάστη, την κολλητή του φίλη Αυγή και την πρώην σύζυγό του Αριάδνη; Και πως θα προσπαθήσει να τις αντιμετωπίσει χρησιμοποιώντας την Θεοδότα;
Μια φουτουριστική μαύρη κωμωδία στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο Βόλου στις 7,8 και 28,29,30 Δεκεμβρίου στις 21.15 με κουμπαρά προαιρετικό υπερ ευαγών ιδρυμάτων (Ιππόκαμπος, ΕΛΕΠΑΠ, Ορφανοτροφείο κ.ά.).
Καλλιτεχνική σύλληψη – εμψύχωση, σκηνοθετική, κινησιολογική, σκηνογραφική, ενδυματολογική & μουσική επιμέλεια ευΆγγελος Κάβουρας
Ακούγονται Αλέκα Παπαδημητρίου, Λιάνα Τάταρη
Ηχοφωτιστική μελέτη - επεξεργασία ΑΝΤΗΧΕΙΟ SOUND KOLLEKTIV
Στην κονσόλα Κων. Δημητριάδης, Δήμητρα Ριζινού
Εικαστικά αφίσας – προγράμματος Τριαντάφυλλος Κοντογιάννης, Νίκος Οργανόπουλος
Σκηνική κατασκευή Σοφία Αδάμ
Φωτογράφηση Λευτέρης Πλαβός
Hairstylist Θέμης Καλατζής
MakeUp Artist σχολή ομορφιάς BePro Βόλου
Παραγωγή ΔραΠαίκτες Βόλου
Ο πόλεμος μεταξύ μηχανών τεχνητής νοημοσύνης και ανθρώπων δεν θα είναι όπως τον φανταζόμαστε. Κι έχει ξεκινήσει… ήδη!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου