Ρόδος: Συμπολίτισσά μας  ζητά βοήθεια για να μπορέσει να εγχειριστεί
Σε πλήρη απόγνωση βρίσκεται μια οικογένεια από τη Ρόδο, καθώς η 62χρονη μητέρα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας  και απαιτείται να γίνει άμεσα εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.
Ο σύζυγός της, καρδιοπαθής και εγχειρισμένος, ελάμβανε μια αναπηρική σύνταξη αλλά δυστυχώς, κόπηκε και αυτή με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα βασικά.

«Είμαστε σε πλήρη απόγνωση- είπε μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο σύζυγος. Δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. Ούτε κοινωνικό μέρισμα μπορούμε να πάρουμε, γιατί λέει είδαν ότι είχαμε στην κατοχή μας ένα αυτοκίνητο της κακιάς ώρας, πάνω από 15 χρόνια, το οποίο – λέει-  μας στερεί την κοινωνική βοήθεια.

Προσπάθησα να το ξεφορτωθώ, αφού έτσι κι αλλιώς σε ακινησία είναι σχεδόν, αλλά δεν μπόρεσα, αφού χρωστάω τέλη κυκλοφορίας τα τελευταία χρόνια και δεν έχω αυτά τα χρήματα να τα καταβάλλω στην εφορία.

Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ζητάω  βοήθεια από τον κόσμο μέσω της εφημερίδας σας, αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Η γυναίκα μου κινδυνεύει και η εγχείριση αυτή σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών, είναι άκρως αναγκαία να γίνει. Δείτε όλες τις εξετάσεις και τις γνωματεύσεις των γιατρών και θα καταλάβετε...»

 Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί να γίνει (αν καλυφθούν τα σχετικά ποσά που απαιτούνται για την μετάβαση, διαμονή κλπ) αμέσως μετά τις γιορτές σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Για όσους συμπολίτες μας πάντως θα ήθελαν να βοηθήσουν, το τηλέφωνο επικοινωνίας με την οικογένεια είναι το : 694 639 1084 και ο αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR 6401104610000046171885018