Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Η Εγκατάλειψη μέσα από τα μάτια του σκύλου...


***
Lori official video
**
Ομάδα ANGELS:
Η Εγκατάλειψη μέσα από τα μάτια του σκύλου...
Ένα μικρού μήκους αριστούργημα φτιαγμένο από την Amalia Efstratiou, που ελπίζω να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να τους δώσει να καταλάβουν πως είναι μερικές πράξεις μέσα από τα μάτια του σκύλου.
Αμαλία, εγώ προσωπικά και η ομάδα μου, σε ευχαριστούμε για την υπέροχη προσπάθεια να δείξεις μια άλλη οπτική γωνία σε ένα μεγάλο κοινωνικό φαινόμενο, την εγκατάλειψη.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το βίντεο ΔΕΝ είναι της ομάδας, εμείς απλά κοινοποιούμε και το μοιραζόμαστε μαζί σας, κι εσείς ελπίζω με την σειρά σας σε άλλους, γιατί είναι μια πολύ όμορφη προσπάθεια να αφυπνίσουμε τον κόσμο και να ευαισθητοποιηθούν, απέναντι στο έγκλημα της εγκατάλειψης.
Παρακαλώ κοινοποιήστε. Είναι μια προσπάθεια που αξίζει τον κόπο.
Αν σας αρέσει το έργο μας, παρακαλώ κάντε ένα απλό like στην σελίδα μας Angels Team Athens - Ομάδα Αντιμετώπισης Κακοποίησης Σκύλων
Υ.Γ - επισυνάπτω τα λόγια του Panos Karelas που είναι κι εκείνος ένα από τα παιδιά που συνέβαλε για να φτιαχτεί αυτό το υπέροχο βίντεο:
"Για την ιστορία, αυτή η ταινία μικρού μήκους δημιουργήθηκε απο την αγάπη μας για τα ζώα. Αποτέλεσε πτυχιακή εργασία της Αμαλίας (παραγωγή και σκηνοθεσία) (ΝΑΙ εκτός απο εξαιρετική ψυχολόγος έχει σπουδάσει και αυτό) καθώς και δική μου (sound design και ηχοληψία). Προβλήθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 'Πρώτη ματιά' που διοργάνωσε η σχολή μας το 2010 και βραβεύθηκε με: 1ο βραβείο Παραγωγής, 1ο Γυναικείου ρόλου, 1ο φωτογραφίας, 1ο καλύτερης ταινίας, 1ο ηχοληψίας, 1ο ενδυματολογίας, 1ο μουσικής και 1ο βραβείο μακιγιάζ. Λόγω του λίγου καιρού που έχουμε facebook υπάρχουν συντελεστές που δεν αναφέρονται στο post (δεν τους έχουμε βρει ακόμη) υπάρχουν όμως στους τίτλους τέλους της ταινίας. Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθεια και το όμορφο αποτέλεσμα. What if pets were like you and me? Would you treat them the same?"
Το link του βίντεο στο youtube στο κανάλι της Αμαλίας:
https://www.youtube.com/watch?v=Qn16yV-VGI8&feature=share

****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου