Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ώρες αγωνίας για τον εντοπισμό της μικρής Στέλλας – Οι αντιφάσεις που περιπλέκουν την υπόθεση

Ώρες αγωνίας για τον εντοπισμό της μικρής Στέλλας – Οι αντιφάσεις που περιπλέκουν την υπόθεση

08:19 μμ
Ώρες αγωνίας για τον εντοπισμό της μικρής Στέλλας – Οι αντιφάσεις που περιπλέκουν την υπόθεση
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της 6χρονης Στέλλας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τα ξημερώματα από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.
Την υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr έχει αναλάβει η ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το τμήμα Ανθρωποκτονιών δείχνοντας πως η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.
Ανώτατοι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ αναφέρουν πως στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται και το αυτοκίνητο του πατέρα ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός.
Το χρονικό της περίεργης εξαφάνισης-απαγωγής
Νωρίς το πρωί ο 61χρονος πρώην αστυνομικός κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ότι εξαφανίστηκε η 6χρονη κόρη του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. «Χθες το βράδυ πήγα και πέταξα τα σκουπίδια. Μάλλον ξέχασα τα κλειδιά στην πόρτα και μπήκαν οι απαγωγείς της κόρης μου» φέρεται να δήλωσε ο συνταξιούχος αστυνομικός που υποστήριξε επίσης ότι οι δράστες πήραν και κάποια κοσμήματα που υπήρχαν στο διαμέρισμα.
Αυτό που προβληματίζει την ΕΛΑΣ είναι το γεγονός πως δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής Στέλλας αφού πήγε τον δίδυμο αδελφό της στο σχολείο, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμο χρόνο για τον εντοπισμό της κόρης του. Επίσης ένα ακόμη στοιχείο που δημιουργεί ερωτηματικά είναι το γεγονός πως τα δύο αδέρφια κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο. Αυτό θολώνει ακόμη περισσότερο την υπόθεση, αφού ο πατέρας θα μπορούσε να αντιληφθεί εξ αρχής ότι η κόρη του έλειπε από το κρεβάτι και να ενημερώσει την αστυνομία.
Από την πρώτη στιγμή που η αστυνομία πληροφορήθηκε την εξαφάνιση της 6χρονης ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Εγκαταλελειμμένα κτίρια και παιδικές χαρές ήταν τα πρώτα μέρη που έψαξαν οι αστυνομικοί χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Την ώρα της εξαφάνισης από το σπίτι έλειπε η μητέρα των παιδιών που βρισκόταν στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας
Οι αρχές θεωρούν πως οι απαντήσεις της περίεργης αυτής υπόθεσης βρίσκονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του μικρού κοριτσιού ενώ αυτή την ώρα ο πατέρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπου δίνει κατάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου