Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου "Τα κορίτσια με τις άσπρες κορδέλες", της Χαρούλας Φράγκου, Βόλος


Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου της Χαρούλας Ηλία-Φράγκου
"Τα κορίτσια με τις άσπρες κορδέλες"
την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στις 7:30 μ.μ.
στο αμφιθέατρο "Γ. Κορδάτος" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μυθιστόρημα με τίτλο «Τα κορίτσια με τις άσπρες κορδέλες» της γνωστής συμπολίτισσας Χαρούλας Ηλία-Φράγκου, ποιήτριας και συγγραφέως, παρουσιάζεται την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Γιάνης Κορδάτος», του παραλιακού 
συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Την εκδήλωση οργανώνουν τα Γ.Α.Κ. - Αρχεία Ν. Μαγνησίας, το Λύκειον των Ελληνίδων Βόλου και οι εκδόσεις Γαβριηλίδης. Συνεργαζόμενοι φορείς η Εταιρεία Θεσσαλικών Ερευνών, το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚεΒιΜαΣυ), η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ», ο Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου Θηλέων Βόλου, ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων, ο Σύλλογος Προσωπικού ΟΤΕ και η ΧΕΝ Βόλου. Την εκδήλωση υποστηρίζει επίσης ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
Για το βιβλίο, το οποίο αποτελεί πολύτιμη ψηφίδα της τοπικής μας ιστορίας, εκτός από τους σύντομους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των συνδιοργανωτών Φορέων, θα μιλήσουν οι: Αννίτα Πρασσά, Δρ. Ιστορικός, Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ. - Αρχείων Ν. Μαγνησίας, Μαρία Σπανού, Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου, ερευνήτρια τοπικής Ιστορίας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Παν. Θεσσαλίας, Πρόεδρος του ΚεΒιΜαΣυ, Κατερίνα Πέτρου, τ. Πρόεδρος του Ασύλου Παιδιού Βόλουκαι η συγγραφέας Χαρούλα Ηλία- Φράγκου. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Κατερίνα Αντωνακάκη. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Νίκος Τσούκας, Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου