Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο της προσπάθειας προώθησης της περιοχής διοργάνωσε, σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, fam trip με bloggers της ομάδας Travel Bloggers Greece στο Βόλο και στο Πήλιο από τις 27-29 Ιανουαρίου 2017. Η διαμόρφωση του προγράμματος έγινε με την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Το τελευταίο διάστημα η περιοχή μας αποτελεί έναν μαγνήτη επίσκεψης τόσο από bloggers όσο και από social media influencers διαφόρων εθνικοτήτων με άμεση ενημέρωση των λογαριασμών τους στα κοινωνικά δίκτυα real time τόσο με φωτογραφίες όσο και με άρθρα και θεωρείται ο πιο άμεσος και διαδραστικός τρόπος διαφήμισης μιας περιοχής, αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Ένωση Ξενοδόχων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στην περιοχή οι bloggers είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ζαγορά και την Τσαγκαράδα, να πραγματοποιήσουν πεζοπορία στο μονοπάτι Τσαγκαράδα – Νταμούχαρη αλλά και να περιηγηθούν στις ομορφιές του Νοτίου Πηλίου. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τις Μηλιές και την Βυζίτσα αλλά και τα παραθαλάσσια χωριά της Αφήσσου και των Καλών Νερών. Με την άφιξη τους στο Βόλο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το πλοίο της Αργούς αλλά και να ξεναγηθούν στα καλντερίμια της Πορταριάς και της Μακρινίτσας.
Η Ένωση Ξενοδόχων ευχαριστεί την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς τους, την εταιρεία Spyrou Philoxenia, την Trekking Hellas και τον Νικόλαο Μελή από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τσαγκαράδας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ζαγοράς «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Βυζίτσας «Εσπερίδες». Ακόμη, ευχαριστεί τα ξενοδοχεία Μάνθος στα Χάνια, Μαϊστράλι στην Άφησσο, Λήδα στο Χόρτο καθώς επίσης και το ξενοδοχείο Κρίτσα στην Πορταριά για τη συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

πηγή