Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Το παρόν συμφωνεί;

(Πείραμα)




Αν καταφέρεις να λύσεις αυτό τον προβληματισμό θα δεις το άμεσο μέλλον…

Εδώ και τρεις μήνες όσοι είμαστε «επαγγελματίες» του Ίντερνετ γνωρίζουμε μια πρωτoγνωρη κατάσταση για εμάς ! Τρεις μήνες συνεχείς βουτιάς...

4 σχόλια:

  1. Πείραμα κάνω εγώ, να δω πόσοι θα δουν την ανάρτηση! Ουδεμία σχέση με επαγγελματίας ή κέρδος, απλά, να δω, έχουν δίκιο; Λιγόστεψε ο κόσμος τα ΚΛΙΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκούγκλαρα και απευθείας, δεν έχει σημασία που δεν μάθω, σόρυ εκεί στο γκουγκλ που σας ζαλίζω!
    (Κουράζω και ένα κουρίτσ' και παιδεύεται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχ. Εδώ κλείνουν μαγαζιά, ρε παιδιά, ακόμα και σουβλατζίδικα (φτηνό φαγητό). Πλάκα κάνετε; παντού δεν θα χτυπήσει η κρίση; Ποιος έχει κέφια να κάνει ΚΛΙΚ και λάικ, νομίζετε ή να τον νοιάζει να διαβάσει τι γίνετε στον κόσμο, ενώ ο ίδιος, ήδη, υποφέρει;
    Λίγοι είναι οι μαζόχες, κι αυτοί κουράζονται σιγά - σιγά.
    Δώστε νότες αισιοδοξίας στις σελίδες σας, μη γράφετε σεντόνια, μη μας πάτε σε δέκα κλικ, για να διαβάσουμε μια είδηση, μη βάζετε εκείνο το χρονόμετρο στοιχήματος, θέλει και κλικ να φύγει απ' την οθόνη, μη μας πετάτε τις διαφημίσεις πριν το θέμα και ν' ανοίγουν εικονίδια συνέχεια, αυτά και άλλα πολλά τα λάθη σας, εκεί στις επαγγελματικές σελίδες!
    Κι αυτά που διαφημίζετε, δοκιμάστε τα κι εσείς, κι αν, προτείν'τε τα και στους "πελάτες" σας!
    Η εμπειρία μου λέει τζίφος το προϊόν, συχνάκις.
    Οπότε, προλαβαίνετε να διορθώσετε πράγματα, νομίζω! (Το λέω γενικά και με την αφορμή ότι τελευταία πολλές επαγγελματικές σελίδες, δεν σέβονται καθόλου τον αναγνώστη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σκεφτόμουνα τη νύχτα: "Καλύτερα να ζητήσουν απ' ευθείας οικονομική βοήθεια απ' τους αναγνώστες, σίγουρα θα δοθεί, γιατί δεν το κάνουν; Δεν είναι ντροπή. Καλύτερα να βοηθήσεις μια σελίδα να σταθεί επί της ουσίας, απευθείας, παρά αγοράζοντας κάποιο άχρηστο προϊόν, που θα της αποδώσει ελάχιστο κέρδος."
    Τώρα πέτυχα αυτό το παραπλήσιο σχόλιο και το έκλεψα.
    Είτε μας καλύπτουν απόλυτα κάποιες σελίδες, είτε όχι, για να τις διαβάζουμε, σημαίνει πως τις έχουμε ανάγκη στην ζωή μας και δεν θέλουμε να κλείσουν!
    Είμαστε κι εμείς οι μπλόγγερς που τους χαλάμε την δουλειά, φταίει και το ότι δεν θέλουμε τις πολλές πάσες, επειδή νοιαζόμαστε μόνο για την είδηση, είναι που θέλουμε να κρατάμε αντίγραφο της ύλης (γιατί πολλές φορές την ψάχνεις και είναι ανύπαρκτη - (βλέπε ότι αφορά πάσα σε γιαχού), είναι και η χαρά των κλικ, (κλικςςςςςςςςςςςςςςςςουτ!) φυσικά, να κι εγώ συμμετείχα στα κοινά, είναι πολλά, κι άστα να πάνε!
    Χωράει μεγάλη συζήτηση το θέμα, αλλά δεν συμμετέχω δυστυχώς, στους διαλόγους εκεί, γιατί όλοι ξέρουν να κρύβονται με ψευδώνυμα και τεχνικούς τρόπους, πέρασα πολλά με ονοματεπόνυμο μέσα στα συμφέροντα του νετ, δεν θέλω άλλα, φτάνουν!

    Έλα να ξεφορτώσω και να έχουμε ΚΑΛΗ ΤΡΙΤΗ!
    'Οτι καλύτερο εύχομαι στις επαγγελματικές σελίδες! Ευκαιρία να γίνουν καλύτερες και να συνεργαστούν μεταξύ τους και να μπορούν να κοιτάζουν τους "πελάτες" τους στα μάτια, λέγοντας αλήθειες, να μην τις βλέπουμε σαν αυτόματα ρομποτάκια!
    Ουδέν κακόν αμιγές καλού!

    Νικόλα, δεν σε ξέρω, πολλές φορές μού την σπάει η σελίδα σου, περιέργως δε, σε έχω συμπαθήσει, γιατί δίνεσαι!
    Να γράφεις πιο συχνά, γιατί σελίδα που χάνεται η μάνα, χάνει την προσωπικότητά της.
    Μιλάω κι εγώ, θα πεις! Γιατί όχι; Όλοι μας έχουμε λόγο σ' αυτή την ζωή!

    ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 6 Μαρτίου 2017 @ 07:45
    3
    1
    ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ, Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΥΤΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ. Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΣΑΝ ΜΗΝΕΣ, ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ LIKE. Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΦΙΛΙΚΑ Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή