Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Απολαυστικό Βίντεο: Τι θα γινόταν αν ήταν η μαμά στη viral συνέντευξη του BBC


Woman interrupted during BBC interview

Το βιντεάκι με την συνέντευξη του καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι στο BBC έγινε viral την περασμένη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views.

 Ένα από τα πράγματα που έκανε το κλιπ ξεκαρδιστικό ήταν η ολοφάνερη αμηχανία του καθηγητή, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Νότια Κορέα, από την ξαφνική εισβολή των δύο τρισχαριτωμένων ζιζανίων του στο δωμάτιο.
 Η προσπάθειά του να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία του και τον ειρμό της σκέψης του, ενώ το υπέροχο κοριτσάκι του σουλάτσαρε χορεύοντας στο πίσω μέρος είναι πραγματικά απολαυστική, ωστόσο αποδεικνύει περίτρανα ότι το... multitasking δεν είναι το δυνατό του σημείο.
Το γεγονός αυτό επισήμαναν τις περασμένες μέρες αρκετοί χρήστες των social media, κυρίως γυναίκες, οι οποίες βρήκαν την αντίδρασή του παράξενη, δεδομένου ότι ανάλογες καταστάσεις αντιμετωπίζουν οι ίδιες καθημερινά, και μάλιστα πολύ πιο αποτελεσματικά.
Την ίδια άποψη φαίνονται να έχουν και οι συντελεστές της κωμικής εκπομπής Jono and Ben της Νέας Ζηλανδίας, οι οποίοι δημιούργησαν μια παρωδία του διάσημου πλέον κλιπ. Σε αυτό, μια γυναίκα καθηγήτρια δίνει συνέντευξη στο BBC, όταν ξαφνικά μπουκάρει στο δωμάτιο η κορούλα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου