Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πολύ σκληρό το Πακέτο




Χατζηβασιλείου: Αυτό είναι το Πακέτο, που την έκανε έξω φρενών - Αποχώρησαν και οι δυο

Στο άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε μια μάνα με τον 19χρονο γιο της.
Είχε να αγκαλιάσει το παιδί της 13 χρόνια παρότι τους χωρίζουν μόλις λίγα χιλιόμετρα. Το διαζύγιο των γονιών έχει αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στη ψυχή του και ποτέ δεν συγχώρεσε την μητέρα του για κάτι που έκανε.
Ο νεαρός αποστολέας επέλεξε μόνος του να μείνει με τον πατέρα του και με την μητέρα του συναντιούνται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού οι μηνύσεις εκατέρωθεν δεν έχουν σταματήσει ακόμα και σήμερα.
Όμως ο αποστολέας δεν ήθελε να τα βρει με τη μάνα του αλλά να της τα χώσει και η Βίκυ βγήκε εκτός εαυτού: «Ήρθες εδώ για να τα βρεις με τη μαμά σου ή για να τη δικάσουμε όλοι μαζί; Σηκώνω τα χέρια! Θα τη σταματήσω την εκπομπή όπου νομίζω! Όχι, δεν σου επιτρέπω κάτι!». Ο αποστολέας έφυγε χωρίς να συναντήσει τη μητέρα του.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/478564/xatzivasileioy-ayto-einai-to-paketo-poy-tin-ekane-exo-frenon-apoxorisan-kai-oi-dyo#ixzz4cwAIv2Nw


************************

Υγ. Κυριακής 2/4/17

Απόψε είδα όλη την εκπομπή, μ' αυτό το βίντεο:



.....Στεναχωρέθηκα. Φυσικά σχημάτισα και πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Αμαρτίες γονέων...

Ένα δικαστήριο με όλους κατηγορούμενους, αυτό είδα και δυστυχώς, ο αθώος (το παιδί), την πληρώνει, πάντα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου