Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Χωρίς άμαξες φέτος η παραλία του Βόλου

Ο ΟΛΒ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Χωρίς άμαξες φέτος η παραλία του Βόλου΄

Χωρίς τις γνωστές μας άμαξες θα μείνει φέτος το καλοκαίρι, η παραλία του Βόλου, καθώς, με απόφασή της, η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, δίνει άδεια για μία μόνο άμαξα, έναντι 1.700 ευρώ και αυτή, χωρίς να έχει τη δυνατότητα κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλίας.
Τα παραπάνω τόνισε, μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο κ. Δημήτρης Τσούκας, αμαξηλάτης ο ίδιος, και διαχειριστής της διαδικτυακής Ιππικής Ομάδας και Αμαξηλατών Βόλου, που είχε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της Πανθεσσαλικής Ιππικής Συνάντησης στα Κανάλια, την περασμένη Κυριακή.
«Υπάρχουν δύο βασιλικές άμαξες στο Βόλο, η μία εκ των οποίων είναι δική μου. Έχουμε όλες τις απαραίτητες άδειες και διπλώματα. Από φέτος ωστόσο, μας απαγορεύεται εντελώς, από τον ΟΛΒ, να δουλέψουμε στην παραλία» επισήμανε ο κ. Τσούκας, προσθέτοντας ότι αυτό είναι παράλογο, καθώς οι άμαξες αποτελούν το σήμα κατατεθέν για την παραλία του Βόλου και είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες που σπεύδουν να φωτογραφηθούν σε αυτές.
Όπως είπε, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει εδώ, στο εξωτερικό, η κυκλοφορία αυτών των αμαξών χρηματοδοτείται.
«Θα λείψουν εντελώς φέτος, οι άμαξες από την παραλία. Αν πάμε κινδυνεύουμε με πολύ υψηλό πρόστιμο» δήλωσε ο κ. Τσούκας, συμπληρώνοντας ότι σαν Ιππική Ομάδα προτίθενται να στείλουν σχετικό υπόμνημα στην υπουργό Τουρισμού, ώστε να μεσολαβήσει και να λυθεί το πρόβλημα.

Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου