Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Facebook: Ήρθε η ώρα να δείτε αν έχετε κρυφό θαυμαστή



Facebook: Ήρθε η ώρα να δείτε αν έχετε κρυφό θαυμαστή

Ήρθε η ώρα να δείτε αν έχετε κρυφό θαυμαστή ή αν κάποιος έχει εμμονή μαζί σας Μπορεί να σας φαίνεται αθώο το να παρακολουθεί κανείς τις ευτυχισμένες στιγμές του άλλου στο Facebook ή να κοιτά φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο χρήστης πριν κάποια χρόνια, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που φτάνουν στο σημείο να γίνονται εμμονικοί σε σημείο να γνωρίζουν κάθε κίνησή του.
Αυτοί οι εμμονικοί τύποι μέχρι στιγμής αποκαλύπτονταν μόνο αν έκαναν καταλάθος Like, καθώς το Facebook δεν διαθέτει παρόμοιο χαρακτηριστικό με αυτό του LinkedIn, με το οποίο κάθε χρήστης θα μπορεί να δει ποιος έχει επισκεφτεί το προφίλ του!
Αν και το Facebook δεν σκοπεύει να εντάξει αυτό το χαρακτηριστικό, ωστόσο το δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης πρόσφατα εισήγαγε σε όλα τα κινητά τις «Ιστορίες».


Οι «Ιστορίες» του Facebook είναι μία παρόμοια λειτουργία με αυτή το Instagram, στην οποία οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν μικρά βίντεο και φωτογραφίες, τα οποία εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Ωστόσο, οι χρήστες που έχουν ανεβάσει τις φωτογραφίες βλέπουν ποιος έχει δει τις «Ιστορίες» τους, καθώς υπάρχει ειδική λίστα με όλα τα ονόματα των «κατασκόπων».

πηγή : madata

1 σχόλιο:

  1. "Κρυφό θαυμαστή"!
    Βαριά τα λέει!
    Μπορεί να είναι φίλος, εχθρός, περίεργος, χασομέρης, πολυτεχνίτης σαν κι εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή