Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ξέσπασμα κόρης Θεοδωράκη: 40 χρόνια μετά τη Χούντα απαγόρευσαν και πάλι τα τραγούδια του πατέρα μου!

Ξέσπασμα κόρης Θεοδωράκη: 40 χρόνια μετά τη Χούντα απαγόρευσαν και πάλι τα τραγούδια του πατέρα μου!

30/07 @ 10:36

Ξέσπασμα κόρης Θεοδωράκη: 40 χρόνια μετά τη Χούντα απαγόρευσαν και πάλι τα τραγούδια του πατέρα μου!
Μία ανάρτηση γεμάτη οργή έκανε  η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαριτα, στο facebook ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της, με αφορμή την ματαίωση της προγραμματισμένης συναυλίας προς τιμήν του μουσικοσυνθέτη, στο κάστρο του Αντιρρίου, με τους Πέγκυ Ζήνα και Άκη Δείξιμο.
Όπως καταγγέλλει η πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη, αφορμή αποτέλεσε η καταγγελία του αντιδημάρχου Ναυπακτίας, Ανδρέα Κοτσανά, προς όλες τις υπηρεσίες, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Πυροσβεστικής, που με τη σειρά της ζήτησε μελέτη πυρασφάλειας για τον χώρο, η οποία φέρεται να μην υπήρχε.
Μετά την προσφυγή του Δήμου Ναυπακτίας στον εισαγγελέα, ζητώντας την μη πραγματοποίηση της συναυλίας, η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” αποφάσισε την ακύρωση της συναυλίας, κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή για απρέπεια.
Όπως αναφέρει μέσω ανάρτησής της στο Facebook, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφία, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ο δήμος Ναυπακτίας «κατάφερε» με αυτόν τον τρόπο κάτι που μόνο η Χούντα, 40 και πλέον χρόνια πριν, είχε μπορέσει: να «απαγορεύσει τα τραγούδια» του πατέρα της.
Η ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη
«Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης" ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ; ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ! ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΣΤΑ 92 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ! ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ! ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΑΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ;!!!!! Ή ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ, ΕΝΑ ΠΥΚΝΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΠΑΝΥΨΗΛΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ;;;;
ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΣΑΣ ΣΥΧΓΑΙΡΩ! ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ! ΜΑ ΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!! ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΟΛΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΘΑΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ, ΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!
ΚΑΜΑΡΩΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ! ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ TODOR KABAKCHIEV!!!! ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΥΤΗ Η Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ! ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ; ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ;;;;) ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ, ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ,
ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΔΙΠΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ!
ΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΥ; ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7-8, ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ! ΕΛΑΤΕ ΑΝΤΡΕΣ! ΘΑΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥΡΛΙΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ! ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ! Μαργαρίτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου