Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Κάθε άνθρωπος έχει την στιγμή της Φυγής του. Θεός αποφασίζει και ναι, ήταν Θαύμα,!

"Βοήθησε ο θεός" ειπε η μητερα της αξιωματικού που επέζησε του τραγικού δυστυχήματος σήμερα. Τι κριμα που αυτος ο θεος ειναι "α λα καρτ" και δεν βοηθησε και τους αλλους τεσσερις ανθρωπους, παιδιά καποιας αλλης μανας κι αυτά.
Σχόλια
Eleni Manika Μωρε, στον πόνο και στην ανακούφιση πολλοί λενε πραγματα που ισως σε αλλη στιγμή κατέκριναν κι οι ίδιοι... μια σκέψη κανω.
Elena Milioti Δεν λεγεται μωρε τετοια κουβεντα οταν υπαρχουν αλλοι νεκροι. Ετσι λεω εγω.
Stella Savvidou Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ελενα μου
Elena Milioti Ευχαριστω Στέλλα. Ιδιαιτερα απο σενα που ξερω οτι πιστευεις πολύ, ειναι βαρυνουσα η συμφωνία σου με την αποψη μου.
Eleni Manika Μια διαφορετική ματιά δε σημαινει απαραίτητα διαφωνία παντως, αλλα έναν πιο ηπιο τροπο σκέψης. Ακριβώς επειδή δεν λέγεται τέτοια κουβέντα, θεωρώ οτι ήταν "εκ παραδρομής" ή "εν θερμω" εξαιτίας της μεγάλης φόρτισης.
Elena Milioti Μπα. Αν δεις και τα σαιτ αναπαραγουν ακριβως αυτο. Οτι ειχε αγιο, ειναι θαυμα κλπ κλπ.
Eleni Manika Για τη μάνα δε μιλάμε;
Stella Savvidou Ανοίγουν το στόμα τους και λενε ότι θέλουν κάποιοι αλήθεια
Elena Milioti Ειναι η νοοτροπια και ο τροπος σκεψης Ελενη.
Eleni Manika Εγω μιλώ για την κουβέντα που ειπε η μητέρα, οπως ακριβώς αναφέρεις στο ποστ. Δεν ξερω αν ειναι νοοτροπία ή αποτέλεσμα σύγχυσης.
Elena Milioti Νομιζω οτι ειναι τροπος σκεψης και σταση ζωής. Δεν θα το ελεγαν ολοι οσο συγχισμενοι κι αν ηταν.
Eleni Manika Σημερα μια συνάδελφος έχασε τη μητέρα της ξαφνικά. Στο θρήνο κατηγορούσε τον πατερα της. Πόση βάση μπορει να εχει αυτο; το στοιχείο της υπερβολής σε σημείου λαθους ή παρεξηγησης ειναι πολυ συνηθισμένο σε καταστάσεις σοκ.
Elena Milioti Δεν ξερω. Μια κουβεντα παντως συμπαραστασης ή θλιψης θα μπορουσε να πει και για τις οικογενειες των ανθρωπων που ηταν συναδελφοι του παιδιου της και χαθηκαν. Αυτο νομιζω εγω.
Παύλος Κιρκασίδης Aυτή είχε άγιο. Οι άλλοι είχαν διάβολο. Πόσο μαλάκες θεούλη μου, πόσο ξεφτιλισμένοι...
Παύλος Κιρκασίδης Τι πωπω... Αφού σκατά έχουν στο κεφάλι τους, σκατά περνάνε και στα ΜΜΕ, τι απορείς ? Έχεις γνωρίσει από κοντά τα ατομάκια αυτά ? Μην το κάνεις, θα φρίξεις.
Elena Milioti Εδω το ειπε μεχρι και η μανα ρε Παυλο. Ελεος δηλαδη, δεν σκεφτονται καθολου ρε γαμωτο περαν απο τον εαυτο τους; Τεσσερα σπιτια εκλεισαν σημερα.
Παύλος Κιρκασίδης Ρε άσε τη μάνα, πες ότι η μάνα είναι βλαμένη, είναι σε κατάσταση σοκ, είναι θρησκομαλάκω, πες ό,τι θες. Οι άλλοι ? Οι δημοσιοκάφροι ?
Elena Milioti Εγω παντως αν ημουν μια απο τις υπολοιπες χαροκαμενες μανες και άκουγα την αλλη μανα που το παιδι της εζησε να λει αυτο, δεν ξερω πως θα ενιωθα ειλικρινα.
Παύλος Κιρκασίδης Elena Milioti Εντάξει είναι ελεεινό, δεν το συζητώ δηλαδή... Οι άλλοι δηλαδή που σκοτώθηκαν ήταν μπάσταρδοι ?
Elena Milioti Αστα Παύλο. Ευτυχως που εζησε η κοπελα ασφαλως, αλλα δεν υπαρχουν λογια για τα τεσσερα σπιτια που εκλεισαν σημερα.
Georgia Kalariti Δεν μπορει να μου κακοφανει ο λογος της μανας,κακα τα ψεματα ανακουφιστηκε που βγηκε το παιδι της ζωντανο,
αντιθετα το "ειχε αγιο" τον δημοσιογραφων ειναι καταπτυστο.
Tina Theodosiou Ε καλά τωρα....
Foteini Fourou Φίλοι μου, οι ώρες αυτές είναι δύσκολες! Μην παίρνετε της μετρητής όσα λέγονται από πονεμένους!!! ....αυτό βέβαια δεν ισχύει για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου