Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τον βρήκαν πασαλειμμένο με κόλλα και το τρίχωμά του ήταν σαν πέτρα. Δείτε όμως πως τον μεταμόρφωσαν!

Τον βρήκαν πασαλειμμένο με κόλλα και το τρίχωμά του ήταν σαν πέτρα. Δείτε όμως πως τον μεταμόρφωσαν!

Διασκεδάζουν βασανίζοντας και κακοποιώντας αβοήθητα ζώα και λαμβάνουν ευχαρίστηση βλέποντας άλλα πλάσματα να υποφέρουν. Δυστυχώς, κάποια παιδιά είναι το ίδιο κακά όσο μερικοί ενήλικες, όσον αφορά τα ζώα.
Σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Τουρκίας, μια ομάδα παιδιών βρήκαν το σκυλάκι Pascal και το κακοποίησαν φρικτά. Μέχρι να τελειώσουν το βασανιστικό τους έργο, το κακόμοιρο πλάσμα έμοιαζε σαν να είχε μετατραπεί σε πέτρα.
Τα παιδιά κάλυψαν τον Pascal με κόλλα και στη συνέχεια τον έσυραν μέσα σε χώμα. Όταν διασώστες βρήκαν το βασανισμένο κουτάβι, η κόλλα και η βρωμιά είχαν σκληρύνει τόσο πολύ που ούτε μία τρίχα δεν έμεινε ανέγγιχτη. Η επικάλυψη ήταν τόσο σκληρή όσο το τσιμέντο και του τσιμπούσε σημαντικές αρτηρίες και νεύρα και ο Pascal πονούσε βασανιστικά. Όταν οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων τον είδαν, έπρεπε να αντισταθούν να μη κλάψουν.
1
Αλλά έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους να το καθαρίσουν και να του απαλύνουν τον πόνο. Με προσοχή έκαναν στον Pascal ένα ζεστό μπάνιο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αφαιρεθεί η κόλλα. Προσπάθησαν να ψαλιδίσουν το τρίχωμά του, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό. Στο τέλος δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ξυρίσουν τελείως το τρίχωμα του άτυχου ζώου.
2
Το ξύρισμα έκανε τον Pascal να φαίνεται λιγάκι παράξενος, αλλά ήταν ένα μικρό τίμημα μπροστά στην ανακούφιση που θα πρέπει να ένιωσε. Ήταν επίσης το πρώτο βήμα στο δρόμο προς την πλήρη ανάκαμψη.

Ο Pascal αποδείχθηκε ότι είναι ένας πραγματικός μαχητής και έκανε σταθερή πρόοδο προς την ανάρρωσή του. Μετά από τρεις μήνες, ήταν δύσκολα τον αναγνώριζε κανείς. Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα τέτοιο όμορφο σκυλί κρυβόταν κάτω από αυτό το τρίχωμα εμποτισμένο με κόλλα;
3
Αρχικά οι εθελοντές στο καταφύγιο ζώων ήταν θυμωμένοι, αλλά τώρα που ο Pascal τα πήγαινε καλύτερα, όλοι κοιτούσαν στο μέλλον. Του είχαν βρει ήδη ένα νέο σπίτι και σύντομα θα ταξίδευε για την Ισπανία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με μια αγαπημένη οικογένεια.
4
Είναι φρικτό να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, ακόμη και παιδιά, που θα μπορούσαν να φερθούν σε ένα ζώο σε με τέτοιο άκαρδο και βάναυσο τρόπο. Αλλά είναι επίσης θετικό ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που φροντίζουν αυτά τα ζώα και τα σώζουν από μια φρικτή μοίρα. Ας ελπίσουμε ότι ο Pascal θα ζήσει με τη νέα του οικογένεια ευτυχισμένος για πολλά χρόνια!
56
Το παρακάτω βίντεο εξιστορεί την συγκινητική ιστορία του Pascal…
πηγή

********



***********

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου