Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Άγριο έγκλημα τα ξημερώματα στο Φυτόκο


Άγριο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου με θύμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 37 χρονών που βρέθηκε έξω από το σπίτι, όπου διέμενε με τον αδελφό του με θανατηφόρα χτυπήματα από βαρύ αντικείμενο ή ξύλο στο κεφάλι.
Μάλιστα, ο δράστης φέρεται ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα και τον έσυρε έξω από το σπίτι όπου εντοπίστηκε από περαστικούς το πρωί και ενημερώθηκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της αγοραπωλησίας ναρκωτικών, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν χρήστης.



Στον τόπο του εγκλήματος πήγαν ο υποστράτηγος Δημ. Κοτσιάφτης γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος από τη Θεσσαλονίκη και η ιατροδικαστής από τη Λάρισα Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η σορός του θύματος βρέθηκε έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του και δίπλα από το αυτοκίνητό του, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και περίοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο.
Περίοικοι ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τους γονείς του και ζούσαν μόνοι τους, στο πατρικό τους σπίτι.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και εξετάζεται εξονυχιστικά από αστυνομικούς της Σήμανσης
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και εξετάζεται εξονυχιστικά από αστυνομικούς της Σήμανσης



Αστυνομικοί του Εγκληματολογικού ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή έξω από το σπίτι όπου εκτιμάται ότι έγινε η ανθρωποκτονία.
Αστυνομικοί του Εγκληματολογικού ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή έξω από το σπίτι όπου εκτιμάται ότι έγινε η ανθρωποκτονία.

Φόνος με θλων αντικείμενο
Η κ. Λεονταρή, αφού εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα και το σπίτι εκτιμά ότι ο φόνος έγινε με θλων αντικείμενο (βαρύ χωρίς αιχμές ή ξύλο) με χτυπήματα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια το σώμα του άτυχου άνδρα σύρθηκε εκτός σπιτιού.
«Πρόκειται για νέο άτομο γύρω στα 37 που φέρει τραύματα από θλων αντικείμενο κι επίσης φέρει κακώσεις ενδεικτικές συρσίματος. Πιθανώς το συμβάν να έγινε μέσα στο σπίτι και μετά σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο κεφάλι¨, δήλωσε η ιατροδικαστής ου τονίζει ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Η κ. Λεονταρή εκτιμά ότι ο θάνατος προήθλε από τις 3 τα ξημερώματα, μέχρι νωρίς το πρωί.

1 σχόλιο: