Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Τελικώς... φιάσκο κι αναβολή! Τελικός γιοκ

Τελικώς... φιάσκο κι αναβολή!

Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Τελικός γιοκ, καθώς στην έκτακτη βραδινή σύσκεψη στην ΓΓΑ αποφασίστηκε να μην γίνει η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
Τελικώς... φιάσκο κι αναβολή!
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο που θα κάνει γνωστή την απόφαση για αναβολή του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο! 
Κάθε φορά  που θεωρούμε ότι στον «μαγικό κόσμο» του ελληνικού ποδοσφαίρου τα έχουμε δει όλα κάτι γίνεται για να μας διαψεύδει. Για να αποδεικνύεται περίτρανα ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο. Το είδαμε λοιπόν κι αυτό. Αναβλήθηκε ένας τελικός που η σέντρα του είχε προγραμματιστεί να γίνει σε λιγότερο από 48 ώρες. Την ώρα που η μία από τις δύο ομάδες και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στον Βόλο και η ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής ήταν έτοιμη για αναχώρηση. Μαζί φυσικά εκατοντάδες φίλαθλοι και όλοι όσοι είχαν να κάνουν με τον αγώνα. Τελικά τα μη αριθμημένα εισιτήρια που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πωληθεί ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα που ο Υπουργός κ. Βασιλειάδης αποφάσισε την αναβολή του τελικού.
Σχετικά με το ζήτημα για το οποίο οδηγούμαστε στην αναβολή ο «νόμος Κοντονή» 4326/2015 αναφέρει ότι: «Από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 απαγορεύεται η συμμετοχή οποιασδήποτε ομάδας T.A.A. ή Α.Α.Ε. σε εθνικό πρωτάθλημα ή Κύπελλο Ελλάδος των αθλημάτων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, εφόσον δεν έχει βεβαιωθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η καλή λειτουργία στην αθλητική εγκατάσταση στην οποία θα διενεργούνται οι αγώνες της ομάδας των προβλεπομένων στα άρθρα 41Ε και 41Γ του Ν. 2725/1999 συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας και ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου…» «Η ύπαρξη και καλή λειτουργία των ως άνω συστημάτων σε αθλητική εγκατάσταση στην οποία πρόκειται να διεξαχθεί αγώνας που εμπίπτει στην απαγόρευση της παραγράφου 1 του παρόντος, αποτελεί προϋπόθεση για την έκδοση της προβλεπόμενης στην παρ. 9 του άρθρου 56Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει, άδειας τελέσεως αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου