Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρωμένος οπαδός στο Βόλο - Στα επείγοντα 10 τραυματίες

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρωμένος οπαδός στο Βόλο - Στα επείγοντα 10 τραυματίες


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 6 Μάιος, 2017 - 20:58 | Στην Κατηγορία: 
Στο Νοσοκομείο Βόλου έχουν μεταφερθεί  τουλάχιστον 10 τραυματίες από τις συμπλοκές στο Πανθεσσαλικό στάδιο.  Σύμφωνα με πληροφορίες ένας οπαδός φέρει σοβαρό τραύμα στον πνευμονοθώρακα. Στα επείγοντα του Νοσοκομείου έχει αυξηθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες οπαδούς και των δυο ομάδων που τραυματίστηκαν και  οδηγήθηκαν στο ιατρείο του γηπέδου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Κάποιοι  οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο καθώς έπρεπε να κάνουν ράμματα.
Σε δηλώσεις της η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλική Αυγέρη ανέφερε πως υπάρχουν και σοβαρά περιστατικά ανάμεσα στους τραυματίες. Έκανε λόγο για θλαστικά τραύματα στο κεφάλι σε οπαδούς από πέτρες.
Η ίδια ανέφερε πως εξέτασε 30 τραυματίες και άλλα 30 περιστατικά εξετάστηκαν στο ιατρείο που έχουν στήσει οι Σαμαρίτες. «Έστελνα δύο δύο τα ασθενοφόρα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως και η ίδια  ενημερώθηκε πως υπάρχει τραυματίας που έχει δεχθεί πλήγματα από μαχαίρι.  «Στον Βόλο έρχονται άλλα δύο ασθενοφόρα από Λάρισα, ένα από Τρίκαλα και ένα από Καρδίτσα» πρόσθεσε
e-thessalia.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/ektakto-mahairomenos-opados-sto-volo-sta-epeigonta-10-traymaties#ixzz4gK6hrx6L
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

1 σχόλιο: