Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Καναδός σκηνοθέτης αποθεώνει το «μυθικό» Πήλιο σε ένα βίντεο - υπερπαραγωγή

*******

*******
Καναδός σκηνοθέτης αποθεώνει το «μυθικό» Πήλιο σε ένα βίντεο - υπερπαραγωγή
Καναδός σκηνοθέτης αποθεώνει το «μυθικό» Πήλιο σε ένα βίντεο - υπερπαραγωγή.
Δείτε το χολυγουντιανό βίντεο που έχει δημιουργήσει Καναδός σκηνοθέτης, ο οποίος επισκέφτηκε το Πήλιο το Σεπτέμβριο του 2015.
Ο Κρίστοφερ Ντορμόι είναι σκηνοθέτης από τον Καναδά. Επισκέφτηκε το Πήλιο τον περασμένο τον Σεπτέμβριο και έχει καταγράψει με τον φακό του τις ομορφιές του, τις οποίες έχει συνθέσει σε ένα βίντεο που θυμίζει ταινία του χόλιγουντ.
Ο ίδιος γράφει για αυτό το βίντεο.
«Το Πήλιο, η μυθική πατρίδα του Κένταυρου Χείρωνα και η θερινή κατοικία των θεών είναι ένα μέρος που βρίσκεται μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Βόλο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.
Το Πήλιο παραμένει όμορφο όλο το χρόνο με παρθένες και ποικίλες παραλίες, καταπράσινα δάση με ατέλειωτες διαδρομές για πεζοπορία, ιδανικό για σκι το χειμώνα, αλλά και με γραφικά χωριά που μοιάζουν να αρνούνται την εξέλιξη, διατηρώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους με όλη τη ζεστασιά και τη γοητεία».
Απολαύστε το βίντεο

Mount Pelion, the mythical homeland to Chiron the Centaur and summer residence of the gods is a scenic one-hour drive from Volos, a coastal port city situate...
YOUTUBE.COM

Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου