Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Άλλο θα πει "κλαδεύω", κι άλλο θα πει "τιμωρώ". Αγαπημένη λεύκα. Πονάει.

************
Άλλο θα πει "κλαδεύω", κι άλλο θα πει "τιμωρώ". Αγαπημένη λεύκα. Πονάει.

*****

Filitsa Papadimitriou4:39 Την καλημερα μου...απο μακρια Λακη μου μη σε βρει κανα κακο!
Κατερίνα Σταματίου-Παπ4:41 Γιατί τόσο χαμηλά, ρε παιδιά;
Ιωαννίδης Σπύρος4:42 Τελικα επεσε εκει που το θελατε ?
Katrin Ni Hao4:41 το τέλος έχει ενδιαφέρον..διαμαρτύρομαι!!! 


***

*
Σχόλια
Magda Kavvadia Ουτε εμενα ...γιατι το κοψανε?
Κατερίνα Σταματίου-Παπ Κι είπα πριν δω τι μού γράφεις: "Ωχ! θα με μαλώνει η Μάγδα, άραγε;" Χαίρομαι που συμφωνούμε! Γι' αυτό σ' αγαπάω! Αν ήταν επικίνδυνο, που δε νομίζω, δεν είχε προλάβει να ψηλώσει πολύ, ας το κόβαμε πιο ψηλά. Κρίμα είναι. Έχει ξεβρακωθεί εκεί η γειτονιά. 3 δέντρα έβλεπα, πάει το ένα, πάλι! Καταντά τιμωρία το θέμα και όχι κλάδεμα. Αχ!
Apostolos Kontogiorgos κατερινα μην τρελαίνεσαι κι εμεις αγαπαμε τα δεντρα οσο για το συγκεκριμένο ηταν σαπιο απο την ριζα και επικίνδυνο
Κατερίνα Σταματίου-Παπ Τρελαίνομαι Απόστολε, χρόνια τώρα, αλλά αυτό είναι για κατ' ιδίαν συζήτηση. Αν ήταν απ' την ρίζα, δεν θα είχε τόση βλάστηση. Ειδικά αυτή την λεύκα, την φωτογραφίζω και την παρακολουθώ όποτε έρχομαι στο χωριό. Τώρα θεραπεύτηκε; Είναι το μόνο σάπιο και επικίνδυνο δέντρο εκεί; Μήπως λειτουργείτε και λίγο αυθόρμητα; Σόρυ, αλλά μίλησες για τρέλα, κι έχω μεγάλη. Ο τρόπος σου δε μ' άρεσε.
Apostolos Kontogiorgos η βλαστηση δεν ηταν απο την λευκα αλλα απο στην μπρουσκλη που την ειχε περιτυλιξει
Κατερίνα Σταματίου-Παπ Αν ο κορμός, όπως λες, έμενε λίγο πιο ψηλά, τί θα πείραζε; Θα σκαρφάλωνε η βλάστηση και θα ομόρφηνε το ρέμα. Ξέχασα όμως, έχετε χορτάσει τόσο πολύ το πράσινο εκεί, δε μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει να κοιτάς ένα δέντρο πόσο ψήλωσε, όσο λείπεις. Άστο Απόστολε, άστο, σταμάτο το! Έκλαψα γι' αυτό, έτυχε να το δω και σε λάιβ μετάδοση (σα να με καλούσε!) και το βιντεάκι σου άργησα να το ανεβάσω. Έγινε, το κλάψαμε, τέλος. Σας θέλω λίγο πιο αισθηματίες εκεί, γιατί η φύση κάποτε εκδικείται. Καληνύχτα.
Μου αρέσει!ΑπάντησηΜόλις τώρα

Lena Haji Κατερινα, το δεντρο ηταν σαπιο κ κουφιο. καθε μερα περναω απο εκει, με τα ακραια καιρικα φαινομενα που εχουμε τον τελευταιο καιρο καλα καναν και το κοψανε, ηταν οντως επικινδυνο..
Κατερίνα Σταματίου-Παπ Απ' τον πάτο, ρε Λένα; Απ' τον πάτο; Με τ' ακραία καιρικά φαινόμενα είναι πολλά τα επικίνδυνα. Τι σημαίνει αυτό; Άρχισαν πριόνια; Να έχω και λίγο το νου μου, μην κοπούν και άλλα έτσι;
**************
Lena Haji ε, κριμα ειναι δε λεω, αλλα ηταν πεθαμενο εδω κ καιρο το καημενο!,,ας βαλουμε ενα αλλο στην θεση του! αν ειχε γινει κανα κακο ομως θα λεγαμε ,να τοσα χρονια σαπιο δεν το ειχανε κοψει,,
Κατερίνα Σταματίου-Παπ Δυστυχώς, δε θα βάλουμε άλλο στην θέση του, Λένα μου, γιατί οι ρίζες του είναι μεγάλες. Θα τινάξει πάλι, αλλά δε θα ζω να το καμαρώσω. Θ' αργήσει πολύ. Έχεις δει κάποια άλλα πεθαμένα κι όρθια, πόσο όμορφα είναι; Έχουμε πολλά κι απ' αυτά. Αχ! Λένα μου, δεν μπορείς να με καταλάβεις, ειδικά γι' αυτό το δέντρο, έχω σελίδα ολόκληρη! Συναισθηματικοί οι λόγοι, θα μού περάσει. Μη με παρεξηγείτε! Είναι μια αφορμή για ν' αργήσω πάλι να έρθω. Από μακριά και στεναχωρέθηκα αφάνταστα. Είστε πολλοί που συμφωνείτε... Εσείς ξέρετε καλύτερα... Δεν έχω κάτι μαζί σου να μοιράσω, ούτε με τους άλλους συμπατριώτες και φίλους. Απλά, στα επόμενα κοψίματα οι άντρες, ας είναι πιο επιεικείς, δεν βλάπτει.
*************

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΟ. ΔΕ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΛΑΙΣ, ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΊ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου