Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ομάδα ANGELS: Κυνομαχίες!


Ομάδα ANGELS:
...όλα στο βίντεο πήγαιναν καλά, μέχρι το 1:10
Κυνομαχίες!
Ναι... για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι φήμες, ότι η ομάδα Angels κακοποιεί τα σκυλιά και συμμετέχει σε κυνομαχίες. Ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο!
Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πως εκπαιδεύετε το άγριο σκυλί (η Μερέντα) του αρχηγού της ομάδας Angels Team Athens, του Panagiotis Milas να επιτίθεται σε Pitbull και να τα μασουλάει!
Θέλουμε να μας πείτε πόσοι από εσάς εκπαιδεύεται τα σκυλιά σας με τέτοιο τρόπο.
...και φυσικά θέλουμε να μας πείτε σε ποιο σκυλί τοντάρετε τα χρήματά σας ότι θα κερδίσει τη "μάχη" λόγο απίστευτης αγριάδας!
Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο για όσους το έχασαν είναι εδω:
https://www.facebook.com/258927374521330/videos/308262689587798/
Προς τον κόσμο που μας αγαπάει και μας στηρίζει, δεν θα παραλείψω ποτέ να το λέω, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Είστε η δύναμή μας. Μας δίνετε κουράγια να συνεχίσουμε το έργο μας, για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα.
Μια Ελλάδα με ένα νέο φιλοζωικό πρόσωπο, που θα απέχει από το τωρινό στερεότυπο, που είναι επιθετική συμπεριφορά, χαμηλό επίπεδο, και εμφύλιου πολέμου. Να βγάλει ο ένας φιλόζωος τα μάτια του άλλου.
Το νέο πρόσωπο, η νέα πραγματικότητα που θέλουμε να φτιάξουμε, θα περιέχει μόνο έργα, αξιοπρέπεια και σεβασμό. Θα αντιπροσωπεύεται από νέους σύγχρονούς ανθρώπους κοντά στη νεολαία που είναι το μέλλον μας. Ένα πρόσωπο που θα τραβήξει τη νεολαία προς την φιλοζωία, αλλά και θα μας κάνει υπερήφανους να λεγόμαστε φιλόζωοι.
Αν σας αρέσει το έργο μας, στηρίξτε μας με ένα απλό like στην σελίδα μας και κοινοποιείτε της δημοσιεύσεις μας να μάθει ο κόσμος.
https://www.facebook.com/Angels-Team-Athens-258927374521330/
Υ.Γ - ...όλα στο βίντεο πήγαιναν καλά, μέχρι το 1:10. Μετά το βίντεο... "έκατσε"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου