Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πες μου ποιο μέρος του σώματός σου έχεις σπυράκια και θα σου πω τι δεν λειτουργεί στο σώμα σου.

Στα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη και ανάμεσα στα φρύδια. Σύμφωνα με την ινδική ιατρική, όταν υπάρχει ένα σπυράκι δεν είναι ποτέ τυχαία. Ο λόγος; Για κάθε περιοχή του προσώπου αντιστοιχεί σε ένα όργανο ... Ίσως είναι το άγχος γραφείο. Ή ίσως η κρέμα φουντουκιού βάζο που έχουμε τελειώσει την άλλη μέρα από το κουταλιά. Με λίγα λόγια: επειδή τα σπυράκια βγαίνουν; Η απάντηση στο ανησυχητικό ερώτημα το έχουμε στο πρόσωπο: σύμφωνα με την αρχαία Ayurvedic ιατρική, στην πραγματικότητα, κάθε περιοχή του προσώπου αντιστοιχεί σε ένα όργανο, οπότε, αν έχετε ή είναι ερεθισμένο, γίνεται η λυδία λίθος.

Περίεργος να μάθω τι σας λέει την ακμή σας; Εδώ είναι το πρόσωπο-χάρτη της ινδικής ιατρικής, με την έννοια του κάθε μέρος του προσώπου:

Σπυράκια στο μέτωπο - Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα περιοχή αυτή σχετίζεται με το πεπτικό σύστημα. Για να αποφευχθεί η διαφυγή του σπυράκια πίνετε άφθονο νερό και να μειώσει την κατανάλωση λίπους, ζάχαρης, αλκοόλ και εξευγενισμένα τρόφιμα.

Σπυράκια στη μύτη - Η μύτη έχει μια πολύ ισχυρή σύνδεση με την καρδιά. Ποτέ δεν φοβούνται! Δεν πρόκειται να πάρει μια καρδιακή προσβολή. Η εμφάνιση της ακμής σε αυτό το σημείο μπορεί να υποδεικνύει την πίεση ή χοληστερόλη είναι πολύ υψηλή ή η ανεπάρκεια της βιταμίνης Β Γι 'αυτό να είστε προσεκτικοί με τα πικάντικα τρόφιμα, το κόκκινο κρέας, το αλάτι και η έλλειψη άσκησης. αντί να αυξήσει τις μερίδες ψάρια και αποξηραμένα φρούτα, καλή πλούσια σε λίπος τρόφιμα που είναι καλό για την καρδιά.

Σπυράκια ανάμεσα στα φρύδια - Εδώ σπυράκια όλα δείχνουν ότι το ήπαρ είναι καταπονημένος και είναι σε απελπιστική ανάγκη καθαρισμού. Έτσι, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημα έχει να κάνει με τη διατροφή: να περιορίσουν την πρόσληψη σας από το αλκοόλ, τα λιπαρά τρόφιμα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σπυράκια στο αριστερό του μάγουλο - Αν το εξάνθημα επηρεάζει συχνά την "αριστερόχειρες" περιοχή, που συνδέεται με το ήπαρ, η ανατολική παράδοση θα πρέπει να καταναλώνουν "κρύο" τρόφιμα ή πρώτες depurino ότι το σώμα (πεπόνι, αγγούρι, καρπούζι).

Σπυράκια στο δεξί μάγουλο - Αυτό το μέρος είναι συνδεδεμένο με τους πνεύμονες. Οι αιτίες της εμφάνισης της σπυράκια θα μπορούσε να είναι το κάπνισμα, άσθμα, αλλεργίες ή ερεθισμός. Η συμβουλή: φυσική δραστηριότητα, την άσκηση ασκήσεις αναπνοής, μείωση της πρόσληψης λίπους, μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο σε φυσικές περιοχές όπως τα πάρκα.

Σπυράκια στο πηγούνι - Βράζει και τη φλεγμονή που εμφανίζονται στο πηγούνι δείχνουν ορμονικές διαταραχές ή φλεγμονή του γεννητικού συστήματος. Κοιμούνται πολύ, παίρνετε ωμέγα 3 και βότανα που μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των ορμονών (γλυκόριζα, το βασιλικό, το πράσινο τσάι). Εάν είναι απαραίτητο συμβουλευτείτε ένα γυναικολόγο.

Σπυράκια οι πλευρές του ΣΤΟΜΑΤΟΣ - είναι η περιοχή στην οποία εκφράζει την δυσφορία του την άνω και κάτω τελεία. Προσπαθήστε να μειώσετε όλα τα τρόφιμα που ερεθίζουν: καφέ, κόκκινο κρέας, λευκή ζάχαρη, μαγιά, το αλκοόλ.

Σπυράκια ΑΥΤΙΑ ON - Όταν οι τεράστιες επώδυνες σπυράκια εμφανίζονται στα αυτιά, σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα στα νεφρά. Οι αιτίες είναι πολλές: η έλλειψη ορυκτών (όπως το μαγνήσιο), πίνουν λίγο νερό, αϋπνία.

πηγή

Dimmi in che zona del tuo corpo hai i brufoli e ti dirò cosa non funziona nel tuo organismo.
Πες μου ποιο μέρος του σώματός σου έχεις σπυράκια και θα σου πω τι δεν λειτουργεί στο σώμα σου.

Sulle guance, sulla fronte, sul naso o tra le sopracciglia. Secondo la medicina indiana quando ci viene un brufolo non è mai per caso. Il motivo? Ad ogni zona del viso…
EMPATICHE.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου