Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ομάδα Angels Team Athens ΤΟ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!

Ομάδα Angels Team Athens
ΤΟ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!
Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, να δουν αυτή την δημοσίευση:
http://www.mediamagazine.gr/ζητείται-ελπίς-λουκέτο-εισαγγε…/
Σήμερα συγκεντρωθήκαμε έξω από το καταφύγιο Χαλκίδας όπου στεγάζονται 200 ζώα να αντιταχθούμε στην απόφαση του εισαγγελέα Χαλκίδος να μπει λουκέτο στο καταφύγιο άμεσα και τα ζώα.... κανείς δεν ξέρει, μέχρι το λουκέτο έφτανε η απόφαση. Το κυνοκομείο του δήμου δεν μπορούσε να φιλοξενήσει τέτοιο αριθμό ζώων και όπως πάντα επειδή στην Ελλαδάρα μας, μας διακρίνει ο πολιτισμός, ειπώθηκαν λύσεις όπως η ευθανασία στα άρρωστα, που είναι πάνω από τα μισά αλλά έχουν πολλά χρόνια με ποιότητα ζωής μπροστά τους, και επανένταξη, κοινός να τα πετάξουν στο δρόμο.
Διευκρίνηση γιατί θέλουμε να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους.Ο αντιδήμαρχος κ Τριανταφύλλου, στο βιντεάκι φαίνεται σαν τον κακό της υπόθεσης. Αυτό απέχει όμως από την αλήθεια, γιατί είναι ένας άνθρωπος που είχε διάθεση να βοηθήσει την κατάσταση και να βρει λύση στο πρόβλημα έχοντας το καλό των ζώων σαν προτεραιότητα. Και αυτό σας το λέμε εμείς, που είμαστε τελείως απ έξω από πολιτικά και παρατάξεις! Η μόνη παράταξη που ανήκουμε και υποστηρίζουμε, είναι τα ζώα! Γι αυτό, είμαστε αντικειμενικοί και ότι βλέπουμε το μεταφέρουμε όπως είναι. Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν, προσπάθησε για να βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα που βρέθηκε στη μέση. Η προσωρινή λύση βρέθηκε. Το καταφύγιο δεν κλείνει!
Για όσους δεν ξέρετε, η κυρία που μιλάει σε πρώτο ρόλο στο βίντεο, είναι η Κυρία Ταπούτη Ειρήνη που έχει την κλινική ζώων στην Χαλκίδα. Την γνωρίζω προσωπικά, και έχω δει από κοντά το έργο της με προσωπικό μου σκυλάκι, την Μερέντα. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς, αλλά αν κάποιος άνθρωπος είναι να παει στον Παράδεισο, τότε αυτός θα είναι η Κυρία Ειρήνη. Εξαιρετική επιστήμων, και ακόμα πιο εξαιρετική ψυχή!! Πάντα στο πλευρό στις ταλαίπωρες αυτές ψυχούλες. Ήρθε η Κυρία Ειρήνη και μέσα σε 10 λεπτά είχαν λυθεί όλα!
Μαζί μας επίσης ήταν και ο εν αποστρατεία αντιστράτηγος της αστυνομίας, ο Κύριος Κονταρίδης Χρίστος με την γυναίκα του την Κυρία Μαίρη Κονταρίδη, όπου ο ρόλος τους, ήταν διακριτικός αλλά πραγματικά καθοριστικός στο να μείνει ανοιχτό το καταφύγιο.
Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, για τις 200 ψυχούλες που παρα λίγο να γίνουν θύματα γραφειοκρατίας, και κακής βούλησης ανθρώπων που δεν έχουν ψυχή μέσα τους. Και δεν μιλάω για τα κρατικά όργανα, αλλά για αυτούς που έκαναν την καταγγελία εις βάρος του καταφυγίου, που όπως όλοι φαντάζεστε, επρόκειτο για ανθρώπους κυρίως μεγάλης ηλικίας, που δεν θέλουν να υπάρχει άλλο ζώο εκτός από αυτούς πάνω στον πλανήτη.
Η ομάδα μας θα είναι πάντα παρόν όπου πιστεύει ότι αδικούνται ζώα, και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πάντα σε συνεργασία με τους άμεσα εμπλεκόμενους. Δεν είμαστε εμείς που θα δώσουμε την λύση, αλλά σίγουρα θα δώσουμε ένα χέρι βοηθείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου