Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Για να "φωνάζει" η Σοφία, κάποια δίκια θα έχει!

Για πολλοστή φορά (έχω αρχίσει να χάνω το μέτρημα) με απειλούν προσωπικά οι νοηματίζοντες Κωφοί επειδή οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν σωστά την ελληνική γλώσσα και δεν κατανοούν τι γράφω.
Για να τελειώνουμε με αυτά, επειδή οι απειλές γίνονται μέσω τρίτων και τέταρτων ατόμων και προφιλ και ψευδοπροφιλ και δεν συμμαζεύεται. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω ευθέως από εδώ.
Το γεγονός ότι κάποιοι δεν είναι σε θέση να διαβάσουν τα καταστατικά που υπογράφουν (καταστατικά σωματείων κωφών και αθλητικών σωματείων) και προσπαθούν να βάλουν αυτογκολ πιστεύοντας ότι μπορούν να πάνε εμένα στα δικαστήρια, δεν σημαίνει ότι και εγώ δεν ξέρω να διαβάζω ελληνικά όπως εκείνοι.
Να με πάτε λοιπόν στα δικαστήρια και να δούμε πως θα μπορέσετε να δικαιολογήσετε το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι (στα χαρτιά) κωφάλαλοι με μητρική τη νοηματική, κάνετε αγώνες κωφαλάλων, επιδοτούμενους από το κράτος, με το σκεπτικό ότι οι κωφάλαλοι δεν μπορούν να παίξουν μαζί με τους ακούοντες διότι "η κώφωση δεν είναι αναπηρία, αλλά κατάσταση γλωσσικής μειονότητας" και άρα δεν γίνεται να παίξουν με ακούοντες γιατί μιλάνε άλλη γλώσσα και δεν καταλαβαίνονται. Ολα αυτά στα χαρτιά.
Στην πραγματικότητα όμως σχεδόν όλοι οι (στα χαρτιά) κωφάλαλοι παίχτες αφενός δεν είναι και τόσο κωφάλαλοι όπως φαίνεται, αφ ετέρου παίζουν όλοι ή σχεδόν όλοι ΚΑΙ σε ομάδες ακουόντων.
Και ακούστε τώρα το καλύτερο. Θέλουν λέει να πάνε εμένα στα δικαστήρια γιατί τους είπα κωφάλαλους ενώ δεν είναι, και ωρύονται ότι μιλάνε και ακούνε και στα τηλέφωνα και δεν είναι κωφάλαλοι και προσεβλήθησαν. Επίσης ωρύονται ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παίζουν σε ομάδες ακουόντων και ξαναπροσβάλλονται.
Να με πάτε βρε παλληκάρια μου στο δικαστήριο και να τα πείτε έτσι ακριβώς όπως τα λέτε και στα προφιλ σας, και να αφήσουμε τον δικαστή να αποφασίσει εάν η προσβολή σας είναι τόσο μεγάλη ώστε μήπως, λέω μήπως, να σταματήσουν στο εξής να επιδοτούνται αγώνες κωφαλάλων σε αυτή τη χώρα και να συνεχζουν όλοι να παίζουν κανονικά με τις ομάδες των ακουόντων που ήδη παίζουν...
Οσο για τα λεφτά που δίνονται σε αγώνες κωφαλάλων, είμαι σίγουρη ότι θα τα εκτιμούσαν πολύ περισσότερο οι φτωχοδιάβολοι κουφοί και βαρήκοοι της χώρας μας που δεν μπορούν να πάρουν επίδομα "βαρηκοίας - κώφωσης " μόλις κλείσουν τα 18. Μήπως είναι καιρός τα χρήματα που δίνονται για την κώφωση να αρχίσουν να δίνονται για πραγματικές ανάγκες και όχι για την μπάλα κωφάλαλων (που μάλλον δεν είναι και τόσο κωφάλαλοι τελικά; )
ΥΓ1: Κι επειδή κάνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε. Το "κωφάλαλοι" δεν αφορά κυρίως το πόσο ακούτε, αλλά το αν μιλάτε ή όχι. Τα χαρτιά που υπογράψατε λένε ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε καθόλου ή καθόλου καθαρά και ως εκ τούτου χρησιμοποιείτε τη νοηματική ως "φυσική-μητρική" σας γλώσσα. Είναι όμως έτσι; Η μήπως μιλάτε λιγουλάκι; Ως πολύ; Μήπως μερικοί από σας έχουν δώσει μέχρι και συνεντεύξεις με τη φωνή τους, χωρίς διερμηνέα; Συνεντεύξεις όπου εξηγούν πως πήγαν σε κανονικά σχολεία και πως "με τους κωφούς κάνουν νοήματα αλλά με τους ακούοντες μιλάνε" και άλλα πολλά; Τα έχουμε όλα...
ΥΓ2: Οπως και όλα τα απειλητικά σχόλια και βίντεο. Στείλτε κι άλλα να γελάσουμε κι άλλο.
ΥΓ3: Ακολουθεί απόσπασμα από το καταστατικό των αθλητικών σωματείων Κωφών. Σωματεία που ΔΕΝ δέχονται καν όσους κουφούς ή βαρήκοους δεν ξέρουν νοηματική προκειμένου να αθληθούν. Στα χαρτιά πάντα!
Εμ δηλαδή και δεν μας δέχεστε στα σωματεία σας, αν και είμαστε κουφότατοι κι εμείς, βάζοντάς μας σαν όρο να μάθουμε μια ξένη γλώσσα (ή να υπογράψουμε με δική μας ευθύνη ότι την ξέρουμε) προκειμένου να γίνουμε δεκτοί να παίξουμε μπάλα στα σωματεία σας, εμ και βγαίνετε κι από πάνω; Μπάστα λιγάκι !
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχόλια
Tzeni Gablia Συγνωμη Σοφια αλλα εγω δεν κρατηθηκα και σχολιασα . Tzeni Gablia Οφειλω να σας ενημερωσω οτι τα σχολια εχουν καταγραφει ! Συμφωνω πως αν αισθανεστε θιγμενος και απειλουμενος θα πρεπει να καταφυγετε στη δικαιοσυνη . Προσοχη μονο γιατι εδω μονο απειλες και υβρεις για την κ. Κολοτουρου διαβασα . Περιμενουμε την αγωγη σας με χαρα . Θα βγουν πολλα πραγματα στη φορα οπως και το βιντεακι αλλων επιδοξων κωφαλαλων που απειλησαν την κ. Κολοτουρου στο παρελθον . Εις εις το επανιδείν !!!
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
4
3 ώρες
Sofia Kolotourou Περισσότερα δεν γράφω εδώ. Οποίος θελει να μαθει πιο πολλα για την υπόθεση ας ερθει στο Κουφοχωριο .
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
4
3 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου